Fortelt

CAMPEQUIP - FORTELT FOR ENHVER SMAKSiden starten. CampEquip har siden starten fokusert på kvalitet i alle ledd. Vi er nok ikke den rimligste løsningen en finner på markedet, men trolig den som gir de mest fornøyde kundene.


Service og oppfølging av våre leveranser står sentralt. Vi er ikke fornøyd før kunden er det!


Innovasjon. Som første leverandør i markedet kunne vi sommeren 2012 levere fortelt av sandwich som tilfredstiller kravene i plan og bygningsloven til brann og snølast. Flere og flere kommuner er bevist sitt ansvar og krever nå at denne type byggverk skal bygges iht til plan og bygningsloven. Vi leverer denne type telt som en opsjon.


Flere typer fortelt. Fra våren 2014 tilbyr CampEquip også de tradisjonelle "spikerteltene" av tre. Dette er fortelt som kan selges også som selvbygger modell.


Ønsker du fortelt? Vi setter pris på å motta en skisse av forteltet med alle hovedmål, men du kan gjerne ringe oss også eller sende en e-post med en beskrivelse. Du bør vite hvor stort telt du ønsker, avstander til andre faste installasjoner, antall dører og vinduer som et utgangspunkt. Kontaktinformasjon finner du øverst på siden.


For mer info om de ulike fortelt typene, klikk på bildene under.


FORTELT FOR ENHVER SMAK

VINDUER OG DØRER FORTELT

TEGNINGER OG BILDER