Fortelt - Sandwich

CAMPEQUIP - FORTELT AV SANDWICH ELEMENT


Markedets beste sandwich fortelt. Vi leverer markedets best isolerte fortelt og er en av få som produserer fortelt med elementer i tak som faktisk er beregnet for tak. Dermed tåler våre CampEquip fortelt stor snølast, langt mer enn taket på campingvognen gjør! Og ikke bare det, men taket forblir tett over tid da mekanisk overlapp mellom takelementer sikrer tetthet og ikke pakning eller tettemiddel.


Skreddersøm. Vi leverer våre fortelt i sandwich som skreddersøm og da ferdig montert.


Branngodkjenning og snølast. Som første og eneste leverandør på markedet kan vi som opsjon levere sandwich fortelt som tilfredstiller REI30 brannkrav for vegger og tak. .Våre branngodkjente fortelt kan også dokumenteres for snølast inntil 450kg/m2 som skal være dekkende for de fleste kommuner i Norge.


Vi tar utfordringen! Vi kan tilby våre fortelt levert med takutstikk og overbygd inngangsparti,  bod, LED spot belysning inne og ute, soverom, kjøkkenkrok, ja det er nesten kun fantasien som setter grenser for hva vi kan få til. Utfordre oss gjerne!


Lokal leverandør. Våre CampEquip fortelt er produsert ved vårt verksted i Ørskog Kommune og vi er stolte av å kunne si at vi leverer god norsk kvalitet på våre produkter! Ingen slår oss på kvalitet!


TEKNISKE DATA OG SPESIFIKASJONER

Sandwich fortelt

TEKNISKE DATA

TILLEGG / OPSJONER

VINDUER OG DØRER FORTELT

TEGNINGER OG BILDER